آموزش پخت نان موزی - سایت تفریحی بیا تو تفریح
آموزش پخت نان موزی

آموزش پخت نان موزی

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

در این مطلب، قصد داریم آموزش پخت نان موزی را به شما آموزش دهیم. که بتوانید در منزل یک نان خوشمزه و لذیذ برای صبحانه و عصرانه تهیه کنید.
نان موزی ساخته شده از موز است. این نان سریع، مرطوب، شیرین و کیک مانند است. در تهیه این نان هیچ نوع روغن و یا کره ای بکار نرفته است. نان موزی کاملا رژیمی است و با خیال راحت می توانید مصرف کنید.

طرز تهیه نان موزی

مواد لازم برای تهیه نان موزی

موز متوسط کاملا رسیده و له شده ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شربت ۱/۴ پیمانه
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
جوش شیرین ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
ماست یونانی ۱/۲ پیمانه

جدول ارزش غذایی نان موزی

کل چربی ۳ گرم ۴٪
چربی اشباع شده ۰٫۶ گرم ۳٪
چربی بدون چربی ۰٫۹ گرم
چربی مونو اسید ۱٫۳ گرم
کلسترول ۱۲٫۲ میلی گرم ۴٪
سدیم ۸۵٫۶ میلی گرم ۳٪
پتاسیم ۳۸ میلی گرم ۱٪
کل کربوهیدرات ۱۵ گرم ۵٪
فیبر غذایی ۰٫۳ گرم ۱٪
پروتئین ۱٫۲ گرم ۲٪
ویتامین آ ۲٪ ویتامین سی ۰٪
کلسیم ۰٪ آهن ۲٪
ویتامین B-6 صفر ویتامین B-12 صفر
منیزیم ۱٪

نان موزی

نان موزی

پختن نان موزی در خانه

تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و به موز اضافه کنید. شربت بریزید و سپس ماست را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس آرد را که با جوش شیرین و نمک مخلوط شده بریزید و کاملا مخلوط کنید. قالب لوف را کاغذ انداخته و خمیر را درون آن بریزید و سپس درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ سانتی گراد گرم شده به مدت ۶۰_۷۰ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت نان با خلال چوبی در مرکز آن تست کنید اگر تمیز بیرون آمد آماده است.
شیرینی این نان بسیار کم است در صورت تمایل می توانید شکر را تا ۱/۲ پیمانه افزایش دهید.
برای تهیه شربت ۱/۲ پیمانه شکر و ۱/۴ پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا شکر حل شده یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید خنک که شد به اندازه مورد نیاز مصرف کنید.

آموزش پخت نان موزی
Rate this post
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.


مدیر سایت بیا تو تفریح


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − سه =